Urządzenia i Akcesoria
Potato and Dried Mushroom Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
celery cut in pieces50 g
-
carrot peeled, cut in pieces50 g
-
onion quartered50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced40 g
-
water1200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)400 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
dried marjoram (see tip)1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Garlic Turkey Stew
45 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Potato Pancakes
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Cabbage soup
50 min
Borscht
50 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min