Urządzenia i Akcesoria
Potato and Dried Mushroom Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
celery cut in pieces50 g
-
carrot peeled, cut in pieces50 g
-
onion quartered50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced40 g
-
water1200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)400 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
dried marjoram (see tip)1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Borscht
50 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Seafood Risotto
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.