
Urządzenia i Akcesoria
鮪魚蛋餅卷&玉米藜麥馬鈴薯沙拉、綜合燕麥奶
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
玉米藜麥馬鈴薯沙拉
-
橄欖油5 克
-
三色藜麥30 克
-
水
-
馬鈴薯 ,洗淨,去皮切塊 (約3公分)450 克
起司鮪魚蛋餅卷
-
水1250 克
-
蛋3 顆
-
中筋麵粉1 大匙
-
玉米粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
罐裝水煮鮪魚35 克
-
切達起司片1 - 2 片
-
玉米粒40 克
-
美乃滋 ,依個人喜好調整20 - 40 克
-
鹽 ,依個人口味調整少許
水果什錦燕麥奶與組合
-
燕麥片80 克
-
奶粉80 克
-
蜂蜜 (opcjonalnie)40 克
-
什錦水果穀片50 克
-
新鮮綜合水果 ,如葡萄、草莓、柳橙、蘋果
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
483.7 kcal /
2022.1 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
54.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
169.8 g
Sód
356.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一日食記
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan