Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
24 portions
Składniki
Cheesecake base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
white sugar30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
eggs separated5
-
quark (see Tips)1000 g
-
white sugar350 g
-
cornflour80 g
-
milk650 g
-
vegetable oil120 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.7 mg
Białko
8 g
Kalorie
1209.2 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Red Velvet Cupcakes
1 godz.
Basic cheesecake
10 godz.
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
10 godz.
Spiralized tortilla
Brak ocen
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min