Urządzenia i Akcesoria
Basic kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
fish sauce or coconut aminos (see Tips)30 g
-
piece fresh ginger cut into slices10 g
-
garlic cloves peeled and cut into slices4
-
carrots cut into pieces2
-
pear cored and cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
chilli broad bean paste70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
65023.4 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
2133.1 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
94.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Kimchi stew
30 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 godz. 40 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 godz. 25 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min