Urządzenia i Akcesoria
Basic kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
fish sauce or coconut aminos (see Tips)30 g
-
piece fresh ginger cut into slices10 g
-
garlic cloves peeled and cut into slices4
-
carrots cut into pieces2
-
pear cored and cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
chilli broad bean paste70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
65023.4 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
2133.1 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
94.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Tzatziki
Brak ocen
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Curried kraut
Brak ocen
Vegan hollandaise
10 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 godz. 5 min
Croquembouche
Brak ocen
Nutty matcha balls
40 min