Urządzenia i Akcesoria
Basic kimchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 144 godz. 20 min
1000 g
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
fish sauce or coconut aminos (see Tips)30 g
-
piece fresh ginger cut into slices10 g
-
garlic cloves peeled and cut into slices4
-
carrots cut into pieces2
-
pear cored and cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
chilli broad bean paste70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
65023.4 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
2133.1 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
94.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Quick fruit sorbet
10 min
Baharat spice mix
5 min
Indian mustard
15 min
Miso soup
30 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Sgroppino
5 min
Rosy glow smoothie
10 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min