
Urządzenia i Akcesoria
Mousse de meloa e hortelã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra3
-
Água q.b. p/ hidratar
-
açúcar80 g
-
lima (casca, só a parte verde)1
-
hortelã10 folhas de
-
claras de ovo2
-
queijo mascarpone250 g
-
vinho do Porto1 c. sopa de
-
meloa cortada em cubos pequenos300 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
224.9 kcal /
940.8 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
20.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
177.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Agosto com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia