Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g açúcar
- 1 lima (casca, só a parte verde)
- 10 folhas de hortelã
- 2 claras de ovo
- 250 g queijo mascarpone
- 1 c. sopa de vinho do Porto
- 300 g meloa cortada em cubos pequenos
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 940.8 kJ / 224.9 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 177.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de bolachas e chocolate sem glúten
35min
Smoothie de pepino e hortelã
5 Min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 Std. 30 Min
Suco de maçã, cenoura e hortelã
10 Min
Suco de abacaxi com hortelã
10 Min
Túlipas com espuma de ananás
1 Std.
Bavaroise de avelã com molho de framboesa
8 Std. 30 Min
Smoothie de pera e especiarias sem lactose
5 Min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Sangria rosé
Brak ocen
Sumo de alface e uvas
5 Min
Sericaia
1 Std. 30 Min