Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di burro (opcjonalnie)
- 700 - 750 g di patate a pezzi
- 1000 - 1500 g di asparagi bianchi o verdi, puliti
Salsa olandese
- 20 g di acqua
- 10 g di succo di limone
- 175 g di burro, a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Remoulade di sedano rapa
10min
Parmigiana di sedano rapa
2u.
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35min
Salsa ai lamponi
10min
Mini galettes ai funghi
1u. 45min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Bigoli con ragù di anatra
2u.