Asparagi e patate con salsa olandese

Asparagi e patate con salsa olandese

4.1 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Asparagi e patate
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico zucchero
  • 5 g di burro (opcjonalnie)
  • 700 - 750 g di patate a pezzi
  • 1000 - 1500 g di asparagi bianchi o verdi, puliti
Salsa olandese
  • 20 g di acqua
  • 10 g di succo di limone
  • 175 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.3 g
Kalorie 2919 kJ / 698 kcal
Tłuszcz 58.5 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...