Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli

Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli

4.7 55 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 porzioni

Składniki

  • 30 g cipolla rossa a metà
  • 55 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 15 g di salsa di senape
  • 1 cucchiaino di sale
  • ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco
  • 1 tuorlo
  • 200 g di filetto di manzo a pezzi (vedere consigli)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 4 cucchiaini di capperi sott'aceto sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1389 mg
Białko 26 g
Kalorie 1664.5 kJ / 397.5 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 28 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...