
Urządzenia i Akcesoria
Süßkartoffelspaghetti mit Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Mandeln blanchiert40 g
-
gemischte Kräuter, frisch (z. B. Basilikum, Petersilie, Minze, Rosmarin, Thymian), nur Blätter50 g
-
natives Olivenöl extra etwas mehr zum Beträufeln70 g
-
Salz etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Süßkartoffeln (siehe Tipp)500 g
-
Olivenöl zum Beträufeln
-
Wasser500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
372 kcal /
1561 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
399 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Clean Eating
11 Przepisów
Austria
Austria