Crispy Roast Pork Belly

Crispy Roast Pork Belly

4.5 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
    1200 g
  • salt
    3 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • five-spice powder
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 135 kcal / 566 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 2627 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...