Urządzenia i Akcesoria
Crispy Roast Pork Belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2627 mg
Białko
2 g
Kalorie
566 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Braised pork belly
55 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.