Crispy Roast Pork Belly
TM6 TM5

Crispy Roast Pork Belly

4.9 (21 ocen)

Składniki

  • 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
  • 3 tbsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 tsp five-spice powder
  • 1000 g water
  • 1 tbsp white vinegar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
566 kJ / 135 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
0 g
Sód
2627 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy