
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 150 g carrots peeled
- 130 g plain flour
- 50 g white rice flour
- ½ tbsp ground coriander
- 1 tsp mushroom seasoning powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- ½ tsp baking powder
- 300 g water
- cooking oil for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 48 kcal / 202 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 107 mg