希臘肉丸

希臘肉丸

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切4等分
    140 克
  • 馬鈴薯 ,切6等分 (未削皮前約1000克)
    700 克
  • 3 顆
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 新鮮巴西利 ,取葉
    25 枝
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 乾燥薄荷 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 麵包粉
    50 克
  • 絞肉 (豬肉、雞肉或混合肉類)
    1000 克
  • 油炸用蔬菜油

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 334 kcal / 1396 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...