
Urządzenia i Akcesoria
希臘肉丸
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切4等分140 克
-
馬鈴薯 ,切6等分 (未削皮前約1000克)700 克
-
蛋3 顆
-
橄欖油2 大匙
-
醋1 大匙
-
新鮮巴西利 ,取葉25 枝
-
鹽1 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
乾燥薄荷 (opcjonalnie)1 茶匙
-
麵包粉50 克
-
絞肉 (豬肉、雞肉或混合肉類)1000 克
-
油炸用蔬菜油
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
334 kcal /
1396 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan