Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 粒 蒜頭
- 800 克 去骨豬肩肉 ,無筋,切成同樣大小 (約5-6大塊)
- 110 克 洋蔥 ,切薄片
- 1 枝 新鮮迷迭香
- 225 克 水
- 170 克 蘋果醋
- 1 茶匙 蔬菜高湯醬
- ½ 茶匙 鹽 提味,依個人口味調整
- 510 克 烤肉醬 ,多備一點沾醬用
- 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- 綠葉萵苣
- 6 個 漢堡麵包 ,橫剖兩半
- 紫洋蔥 ,切薄片
- 烤肉醬 ,多備一點沾醬用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg