
Urządzenia i Akcesoria
波蘭豬肉水餃
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
餡料
-
洋蔥 ,切4等分100 克
-
油菜籽油20 克
-
牛肉 ,去骨,預先煮熟並切薄片 (詳見要訣)320 - 350 克
-
紅蘿蔔 ,預先煮熟並切塊 (詳見要訣)40 - 50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ - ½ 茶匙
波蘭餃子皮
-
水 ,多備一點,烹煮水餃用250 克
-
蛋1 顆
-
油菜籽油20 克
-
麵粉 ,多備一點灑粉用560 克
-
鹽 ,多備一點,烹煮水餃用1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
479 kcal /
2006 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
74.3 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan