波蘭豬肉水餃

波蘭豬肉水餃

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

餡料
  • 洋蔥 ,切4等分
    100 克
  • 油菜籽油
    20 克
  • 牛肉 ,去骨,預先煮熟並切薄片 (詳見要訣)
    320 - 350 克
  • 紅蘿蔔 ,預先煮熟並切塊 (詳見要訣)
    40 - 50 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥馬郁蘭
    ¼ - ½ 茶匙
波蘭餃子皮
  • ,多備一點,烹煮水餃用
    250 克
  • 1 顆
  • 油菜籽油
    20 克
  • 麵粉 ,多備一點灑粉用
    560 克
  • ,多備一點,烹煮水餃用
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 479 kcal / 2006 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 74.3 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...