波蘭豬肉水餃
TM6 TM5

波蘭豬肉水餃

(Brak ocen)

Składniki

餡料

  • 100 克 洋蔥 ,切4等分
  • 20 克 油菜籽油
  • 320 - 350 克 牛肉 ,去骨,預先煮熟並切薄片 (詳見要訣)
  • 40 - 50 克 紅蘿蔔 ,預先煮熟並切塊 (詳見要訣)
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ¼ - ½ 茶匙 乾燥馬郁蘭

波蘭餃子皮

  • 250 克 水 ,多備一點,烹煮水餃用
  • 1 顆 蛋
  • 20 克 油菜籽油
  • 560 克 麵粉 ,多備一點灑粉用
  • 1 小撮 鹽 ,多備一點,烹煮水餃用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2006 kJ / 479 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
74.3 g
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy