Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
麵糰
- 200 克 無鹽奶油 ,切塊 (1-2公分),冷凍
- 200 克 麵粉 ,多備一點灑粉用
- 90 克 冷水
- ½ 茶匙 鹽
焦糖洋蔥
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 無鹽奶油
- 110 克 培根片 ,切條 (2公分)
- 250 克 黃洋蔥 ,切成8等分,每片分開
- 20 克 黑糖
- 20 克 義大利黑醋
- ½ 茶匙 鹽
雞肉餡
- 600 克 水
- 500 克 去皮雞柳
- 220 克 地瓜 ,切方塊 (2公分)
- 3 枝 新鮮百里香 ,取葉
- 1 - 2 小撮 鹽
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- 150 克 新鮮蘑菇 ,切4等分
- 40 克 無鹽奶油
- 30 克 麵粉
- 1 茶匙 雞高湯醬
- 50 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 新鮮百里香葉 ,裝飾用
- 牛奶 ,刷於麵糰表面
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 57.4 g
- Tłuszcz
- 51.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1275.4 mg