家常雞肉烘餅

家常雞肉烘餅

5.0 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 人份

Składniki

麵糰
  • 無鹽奶油 ,切塊 (1-2公分),冷凍
    200 克
  • 麵粉 ,多備一點灑粉用
    200 克
  • 冷水
    90 克
  • ½ 茶匙
焦糖洋蔥
  • 蒜頭
    1 粒
  • 無鹽奶油
    20 克
  • 培根片 ,切條 (2公分)
    110 克
  • 黃洋蔥 ,切成8等分,每片分開
    250 克
  • 黑糖
    20 克
  • 義大利黑醋
    20 克
  • ½ 茶匙
雞肉餡
  • 600 克
  • 去皮雞柳
    500 克
  • 地瓜 ,切方塊 (2公分)
    220 克
  • 新鮮百里香 ,取葉
    3 枝
  • 1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 - 2 小撮
  • 新鮮蘑菇 ,切4等分
    150 克
  • 無鹽奶油
    40 克
  • 麵粉
    30 克
  • 雞高湯醬
    1 茶匙
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
    50 克
  • 新鮮百里香葉 ,裝飾用
  • 牛奶 ,刷於麵糰表面

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 819.5 kcal / 3442.3 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 51.3 g
Węglowodany 57.4 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 28.3 g
Sód 1275.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...