
Urządzenia i Akcesoria
青醬雞肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
南瓜籽100 克
-
無鹽烤花生60 克
-
結球萵苣 ,切塊80 克
-
新鮮菠菜葉 ,切碎100 - 150 克
-
蔥 ,僅取蔥綠1 枝
-
新鮮香菜 ,僅取葉1 枝
-
新鮮巴西利 ,僅取葉1 枝
-
小辣椒1 根
-
孜然粉1 小撮
-
鹽 ,依個人口味調整2 大匙
-
紙殼綠皮蕃茄 (green tomatillo),切半400 克
-
蒜頭2 粒
-
天然油(蔬菜油)20 克
-
洋蔥100 克
-
去皮帶骨雞腿 (詳見要訣)8 隻
-
水280 - 400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
269 kcal /
1130 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan