青蔥煮牛胸腺

青蔥煮牛胸腺

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 人份

Składniki

  • 小牛胸腺
    1000 克
  • 冷水
    750 克
  • 白醋
    250 克
  • 600 克
  • 冰水 ,適量
  • 冰塊 ,適量
  • 青蔥 ,切蔥花
    300 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    30 克
  • ,依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 白酒
    100 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克
  • ,依個人口味調整
  • 胡椒粉 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 545 kcal / 2280 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie