
Urządzenia i Akcesoria
青蔥煮牛胸腺
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 人份
Składniki
-
小牛胸腺1000 克
-
冷水750 克
-
白醋250 克
-
水600 克
-
冰水 ,適量
-
冰塊 ,適量
-
青蔥 ,切蔥花300 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油30 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整1 - 2 小撮
-
白酒100 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
-
鹽 ,依個人口味調整
-
胡椒粉 ,依個人口味調整
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
545 kcal /
2280 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
2 godz. 45 min
50 min
1 godz. 15 min
25 min
35 min
1 godz. 20 min
35 min
35 min
1 godz. 50 min
35 min
40 min
2 godz.