Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 豬里肌肉 (小里肌),切塊(約3公分)
- 10 克 油
- 40 克 醬油
- 40 克 糖
- 20 克 米酒
- 150 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1525.5 kJ / 365 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0 g