Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina di avena
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di sale
- 100 g di semi di zucca
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 11440.5 kJ / 2733.6 kcal
- Białko
- 117.5 g
- Węglowodany
- 421 g
- Tłuszcz
- 66.7 g
- Błonnik
- 24.7 g
Alternatywne przepisy
Pane di kamut e farro
4h
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane integrale
3u. 15min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di segale
3h 20min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane di grano saraceno
2h 35min