Urządzenia i Akcesoria
Pane di avena con semi di zucca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1000 g
Składniki
-
380 g di acqua
-
400 g di farina manitoba
-
200 g di farina di avena
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
20 g di sale
-
100 g di semi di zucca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Białko
117.5 g
Kalorie
11440.5 kJ /
2733.6 kcal
Tłuszcz
66.7 g
Błonnik
24.7 g
Węglowodany
421 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di segale
3 godz. 20 min
Grissini di avena
1 godz. 15 min
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Pane di kamut e farro
4 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
4 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min