Urządzenia i Akcesoria
Tomato paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
24 portions
Składniki
-
Roma tomatoes very ripe and cut into quarters1500 g
-
dried bay leaf1
-
dried oregano1 tbsp
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
olive oil to cover
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
97.7 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
83.3 kJ /
19.1 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Lemon or lime butter
15 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Buttermilk bread
2 godz.
Butter
10 min
Baking powder
5 min
Strawberry jam
55 min
Sweetened condensed milk
35 min
Golden syrup
55 min