Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage and pork dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh pasta dough
1 godz.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Wonton soup (pork)
45 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Cha gio (spring rolls)
55 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Wonton soup
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.