Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes décortiquées
- 80 g de farine de blé intégrale (T150)
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 80 g de beurre, bien froid et en morceaux
- 4 - 5 pommes, pelées et en petits morceaux
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1951 kJ / 469 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes et fruits rouges
50 min
Compote de fraises - Gâteau au yaourt
55min
Tarte Tatin
1 Std.
Quiche lorraine
1h 45min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Crumble à la pomme et aux cerises
1 Std.
Crumble pommes-figues
45 Min
Crumble pomme-kiwi
45 Min
Crumble croustillant aux pommes et aux fruits rouges
50 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Crumble pommes-framboises
50 min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 Min