![Sucre glace Sucre glace](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c76b1b4e-1a8b-4c50-a9b8-82e457d22bd4/Derivates/75ed7664-b02f-49b2-8064-e3513c7d9bf9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre (blanc, brun ou brun foncé)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1697 kJ / 405 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Cuisson du riz long blanc
35min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du riz basmati
35min
Mayonnaise
5 Min
Caramel liquide
25min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Sucre glace (150 g)
5 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Sucre glace (200 g)
5 Min