Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 500 g de framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 15 kJ / 4 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Sorbet framboise-poivron et langues de chat
45 min
Glace express mangue et lait de coco
10min
Compote de pommes à la vanille
20 min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10h 15min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Glace mangue-Passion
12 godz.
Sorbet mangue-Passion
12 godz.
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet de fruits rouges
10min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min