
Urządzenia i Akcesoria
Purée de pomme de terre et merguez
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
d'eau1200 g
-
de pommes de terre farineuses, spécial purée détaillées en dés1600 g
-
saucisses épicées, type merguez10
-
de lait500 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts6 pincées
-
de beurre40 g
-
salade verte (opcjonalnie) pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
605 kcal /
2523.2 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Sód
1685.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend en été
10 Przepisów
Francja
Francja