Pannacotta aux myrtilles
TM6 TM5 TM31

Pannacotta aux myrtilles

4.6 (347 ocen)

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 300 g de lait
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sucre vanillé maison
  • 300 g de crème liquide 35% m.g.
  • 300 g de myrtilles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
953.1 kJ / 228.3 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
20.6 g
Tłuszcz
12.8 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
0.9 g
Sód
12.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy