Pannacotta aux myrtilles

Pannacotta aux myrtilles

4.6 432 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 300 g de lait
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sucre vanillé maison
  • 300 g de crème liquide 35% m.g.
  • 300 g de myrtilles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 12.9 mg
Białko 3 g
Kalorie 953.1 kJ / 228.3 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...