Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 953.1 kJ / 228.3 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2u. 40min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min