Pannacotta aux myrtilles

Pannacotta aux myrtilles

4.6 401 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
    3
  • de lait
    300 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de sucre vanillé maison
    2 c. à café
  • de crème liquide 35% m.g.
    300 g
  • de myrtilles
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228.3 kcal / 953.1 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 12.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...