Peperoni alla pugliese

Peperoni alla pugliese

4.2 10 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 721 godz. 10 min
2 vasetti

Składniki

  • di aceto di vino bianco
    1000 g
  • di sale
    10 g
  • di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
    500 g
  • di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
    20 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    2
  • di aglio disidratato in scaglie
    1 cucchiaino
  • di basilico secco
    1 pizzico
  • di prezzemolo
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...