Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 177 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico sale
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta vaccina scolata dal siero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.9 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 63.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...