Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de jengibre, pelado
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de pistaches descascarillados sin sal
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 200 g de camarones, pelados, sin cola
-
60
g de crema de coco
lub 60 g de leche de coco - 1 pizca de hojuelas de chile seco
- ½ cdita de sal
- 100 g de lechuga francesa, lavada, desinfectada y deshojada
- 60 g de hojas de espinaca fresca
- 60 g de mango, en rebanadas (2 mm)
- 60 g de pepino, pelado y en rebanadas (2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 672 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Puré de papa y poro
40min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Ceviche de pescado
3 Std. 25 Min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1h
Coctel de chile habanero y mango
10min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Camarones al ajillo
25min
Bowl de cerdo
45min
Bowl de atún y aguacate
50min
Pescado en hoja santa
30min
Bowl de carne coreano TM6
1h