Urządzenia i Akcesoria
Veganer Kirschen-Cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Mandeln blanchiert150 g
-
Datteln, entsteint in Stücken125 g
-
Kokosöl60 g
-
Kokosmilch Vollfett130 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst25 g
-
Agavendicksaft70 g
-
natürlicher Vanilleextrakt1 EL
-
Kirschen entsteint100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
15 mg
Białko
9 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Clean Eating
11 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Mandelbutter-Cups
1 godz. 10 min
Heidelbeer-Kokos-Törtchen (vegan, glutenfrei)
4 godz.
Nuss-Kokos-Schnitten (vegan)
1 godz. 15 min
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50 min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4 godz. 45 min
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5 godz. 30 min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 godz. 20 min
Cashewsahne
5 min
Avocado-Schoko-Creme
5 min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Mandel-Knusperkekse (vegan)
50 min