Chuletas de cordero con patatas panadera (Hestan Cue™)

Chuletas de cordero con patatas panadera (Hestan Cue™)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

Patatas panadera
  • 150 g de aceite de oliva
  • 500 g de papas en rodajas (3-4 mm)
  • 100 g de pimiento verde en juliana
  • 1 cdita de sal
Chuletitas
  • 8 chuletas de cordero sin hueso, a temperatura ambiente (entre 1.5 y 3 cm de grosor)
  • 8 pizcas de sal
  • 8 pizcas de pimienta molida
  • 4 cdas de aceite vegetal
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 2 dientes de ajo con piel y aplastados
  • hojuelas de sal
    flor de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1664.7 mg
Białko 21.7 g
Kalorie 2563 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 49.6 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Węglowodany 20.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...