Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jitomate
- 1200 g de agua
- 200 g de pimientos, desvenados y en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cubos de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 500 g de mejillones
- 2 huevos
- 300 g de filetes de pescado
- 60 g de arroz
- 250 g de camarones, con cáscaras y cabezas
- 1 rama de cilantro, picado, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1172 kJ / 279 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Sopa de mariscos
40 min
Caldo de pescado
40 min
Salsa boloñesa
35min
Pescado a la veracruzana
30 min
Mayonesa
5min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50min
Sopa de pescado
55min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Camarones al ajillo
35min