Cake au citron et au pavot

Cake au citron et au pavot

2.6 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de farine de blé et 1 c. à café pour le moule
  • 100 g de yaourt à la grecque
  • 80 g de miel liquide
  • 60 g d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de graines de pavot
  • 10 g de levure chimique
  • 1 de citron jaune non traité (zeste et jus) et 3 rondelles
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 1 filet d'huile neutre pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 917 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...