Cake au citron et au pavot

Cake au citron et au pavot

2.6 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de farine de blé et 1 c. à café pour le moule
    200 g
  • de yaourt à la grecque
    100 g
  • de miel liquide
    80 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de graines de pavot
    2 c. à soupe
  • de levure chimique
    10 g
  • citron jaune non traité (zeste et jus) et 3 rondelles
    1
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • d'huile neutre pour le moule
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 219 kcal / 917 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...