印度雞肉香米飯佐桃子

印度雞肉香米飯佐桃子

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 印度香米
    300 克
  • 750 克
  • 油菜籽油 ,外加1大匙
    20 克
  • 1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
  • 油菜籽油
    20 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾
    400 克
  • 桃子罐頭 ,切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)
    800 - 850 克
  • 乾燥普蘿旺斯香草
    3 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 567.5 kcal / 2376 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 86.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 783.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...