
Urządzenia i Akcesoria
慢煮雞肉丸子佐馬鈴薯片
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
去骨去皮雞大腿 ,切塊 (2-3公分)600 克
-
麵包粉60 克
-
洋蔥 ,切半或4等分320 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮巴西利 (葉子和部分莖部)8 - 10 枝
-
鹽 ,另加1小撮1 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
蛋3 顆
-
麵粉4 - 6 大匙
-
油炸用蔬菜油300 - 400 克
-
番紅花絲1 小撮
-
橄欖油40 克
-
馬鈴薯700 克
-
白蘭地50 克
-
雞高湯1000 克
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
3063.9 kcal /
12807.1 kJ
Białko
163.8 g
Tłuszcz
172.1 g
Węglowodany
214.9 g
Błonnik
20.5 g
Tłuszcz nasycony
32.7 g
Sód
3560.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan