防風草雞肉佐奶油檸檬醬

防風草雞肉佐奶油檸檬醬

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮檸檬汁
    80 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    200 克
  • 雞高湯醬
    2 大匙
    1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 400 克
  • 蒜頭 ,未剥皮
    1 粒
  • 去皮雞胸肉 ,切成方塊 (3公分)
    600 克
  • 防風草根 ,切成方塊 (3公分)
    200 克
  • ,依個人口味調整
    3 小撮
  • 蛋黃
    2 顆
  • 玉米粉
    20 克
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮巴西利葉 (opcjonalnie) ,切碎,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 412.8 kcal / 1730.5 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 751.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...