
Urządzenia i Akcesoria
防風草雞肉佐奶油檸檬醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
新鮮檸檬汁80 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)200 克
-
雞高湯醬2 大匙
-
水400 克
-
蒜頭 ,未剥皮1 粒
-
去皮雞胸肉 ,切成方塊 (3公分)600 克
-
防風草根 ,切成方塊 (3公分)200 克
-
鹽 ,依個人口味調整3 小撮
-
蛋黃2 顆
-
玉米粉20 克
-
胡椒粉2 小撮
-
新鮮巴西利葉 (opcjonalnie) ,切碎,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
412.8 kcal /
1730.5 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
751.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan