火雞肉條佐蘑菇奶油麵

火雞肉條佐蘑菇奶油麵

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 40 克
  • 洋蔥 ,切成8等分
    1 顆
  • 火雞肉片 ,切條 (3公分x1公分)
    400 克
  • 蘑菇 ,切半或切4等分
    250 克
  • ,多備一點煮麵用
    150 克
  • 雞高湯醬
    ½ 茶匙
    ½ 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 鮮奶油
    200 克
  • 玉米粉
    15 克
  • ,多備一點煮麵用
    1 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黃芥末
    2 茶匙
  • 德國雞蛋麵 (又稱義大利麵疙瘩)
    500 克
  • 新鮮細香蔥 ,切碎
    ½ 把

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 600 kcal / 2521 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 773 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...