
Urządzenia i Akcesoria
火雞肉條佐蘑菇奶油麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
油40 克
-
洋蔥 ,切成8等分1 顆
-
火雞肉片 ,切條 (3公分x1公分)400 克
-
蘑菇 ,切半或切4等分250 克
-
水 ,多備一點煮麵用150 克
-
雞高湯醬½ 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
玉米粉15 克
-
鹽 ,多備一點煮麵用1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
黃芥末2 茶匙
-
德國雞蛋麵 (又稱義大利麵疙瘩)500 克
-
新鮮細香蔥 ,切碎½ 把
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
600 kcal /
2521 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
773 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan