
Urządzenia i Akcesoria
豆瓣味噌鯖魚煮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)400 克
-
蒜頭3 顆
-
薑 切片20 克
-
醬油1 大匙
-
豆瓣醬1 大匙
-
味噌1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
水250 克
-
蔥 切蔥花½ 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
243 kcal /
1018 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan