豆瓣味噌鯖魚煮
TM5 TM6

豆瓣味噌鯖魚煮

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 400 克 鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
  • 3 顆 蒜頭
  • 20 克 薑, 切片
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 豆瓣醬
    lub 1 辣豆瓣醬
  • 1 大匙 味噌
  • 1 大匙 米酒
  • 1 茶匙 糖
  • 250 克 水
  • ½ 枝 蔥, 切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1018 kJ / 243 kcal
Białko
20.5 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy