豆瓣味噌鯖魚煮

豆瓣味噌鯖魚煮

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)
    400 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 切片
    20 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 豆瓣醬
    1 大匙
    1 辣豆瓣醬
  • 味噌
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 250 克
  • 切蔥花
    ½ 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 243 kcal / 1018 kJ
Białko 20.5 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...