五香燒肉

五香燒肉

4.5 2 oceny
Przygotowanie 9 godz.
Czas całkowity 9 godz. 10 min
600 克

Składniki

五香粉
  • 花椒粒
    2 茶匙
  • 八角
    3 顆
  • 小茴香籽
    2 茶匙
  • 肉桂棒 (直徑約0.5公分)
    2 根
    1 大匙 肉桂粉
  • 丁香
    6 粒
港式燒肉
  • 帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分
    1 塊
  • 2 茶匙
  • 細砂糖
    1 大匙
  • 粗鹽
    2 大匙

Wartości odżywcze na 600 克

Kalorie 2358 kcal / 9865 kJ
Białko 87 g
Tłuszcz 220.2 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...