
Urządzenia i Akcesoria
五香燒肉
Przygotowanie 9 godz.
Czas całkowity 9 godz. 10 min
600 克
Składniki
五香粉
-
花椒粒2 茶匙
-
八角3 顆
-
小茴香籽2 茶匙
-
肉桂棒 (直徑約0.5公分)2 根
-
丁香6 粒
港式燒肉
-
帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分1 塊
-
鹽2 茶匙
-
細砂糖1 大匙
-
粗鹽2 大匙
Wartości odżywcze na 600 克
Kalorie
2358 kcal /
9865 kJ
Białko
87 g
Tłuszcz
220.2 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超人氣港式點心
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan