
Urządzenia i Akcesoria
香椿松子拌炒飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
水1100 克
-
米 ,洗淨、瀝乾110 克
-
松子 ,需多備一些裝飾用15 克
-
洋蔥 ,切塊20 克
-
油½ 大匙
-
綜合甜椒 ,切小丁80 克
-
高麗菜 ,切小丁80 克
-
香椿醬2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360 kcal /
1499.5 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan