Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2600 克 水
- 300 克 小牛肩肉 ,切塊(約2公分)
- 20 克 麻油
- 1 大匙 韓國辣椒粉
- 40 克 蒜頭
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 韓國辣椒醬
- 1 大匙 韓式大醬
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮、切塊(約2公分)
- 75 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 75 克 黃豆芽 ,去尾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1035.2 kJ / 247.8 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 3.8 g