Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
- 2 枝 新鮮百里香 ,取葉
- 40 克 橄欖油 ,多備一點煎肉用
- 500 克 牛肉 ,去骨,整塊
- 150 克 新鮮蘑菇 ,切片
- 2 片 乾燥月桂葉
- 25 克 高湯醬 ,蔬菜高湯醬或肉高湯醬
- 25 克 蕃茄泥
- 80 克 紅葡萄酒
- 80 克 水
- 新鮮巴西利 ,擺盤用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 75 mg