蘑菇燉牛肉

蘑菇燉牛肉

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
    100 克
  • 新鮮百里香 ,取葉
    2 枝
  • 橄欖油 ,多備一點煎肉用
    40 克
  • 牛肉 ,去骨,整塊
    500 克
  • 新鮮蘑菇 ,切片
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 高湯醬 ,蔬菜高湯醬或肉高湯醬
    25 克
  • 蕃茄泥
    25 克
  • 紅葡萄酒
    80 克
  • 80 克
  • 新鮮巴西利 ,擺盤用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 344 kcal / 1376.8 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 75 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...