
Urządzenia i Akcesoria
舒肥火雞胸肉佐柑橘汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
檸檬 ,有機為佳1 顆
-
柳橙 ,有機為佳1 顆
-
粗鹽10 克
-
新鮮迷迭香1 根
-
新鮮巴西利1 根
-
火雞雞胸肉片, 去皮 (每片200克)400 克
-
橄欖油40 克
-
水1400 克
-
檸檬汁 (约½檸檬) (詳見要訣)30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
417 kcal /
1744 kJ
Białko
49.3 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
4.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
2095 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan