Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 檸檬 ,有機為佳
- 1 顆 柳橙 ,有機為佳
- 10 克 粗鹽
- 1 根 新鮮迷迭香
- 1 根 新鮮巴西利
- 400 克 火雞雞胸肉片, 去皮 (每片200克)
- 40 克 橄欖油
- 1400 克 水
-
30
克 檸檬汁 (约½檸檬) (詳見要訣)
lub 1 平茶匙 抗壞血酸 (維他命C) (詳見要訣)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 2095 mg