Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olie
- 300 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter
- 300 g kippenbouillon
- 20 g lichte room (ong. 18% vet)
- 30 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Appeltaart
Brak ocen
Aardappelgratin
Brak ocen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Bechamelsaus
15 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min