Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olie
- 300 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter
- 300 g kippenbouillon
- 20 g lichte room (ong. 18% vet)
- 30 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bechamelsaus
15 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
200 g prei fruiten
20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10 min
Spaanse risotto
40 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Gierst met kip en curry
35 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Roggebroodjes
Brak ocen
Pulled pork burgers
Brak ocen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min