Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bloem
- 75 g ongezouten boter, chilled, cut in pieces
- ½ tl zout
- 50 g water
- Wartości odżywcze
- na 18 stuks
- Kalorie
- 4511 kJ / 1078 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Zoet kruimeldeeg
1h 50 min
Frangipanetaart
1h 25min
Karamelsaus
1sa 30 dk
Banketbakkersroom
15 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Boerenbrood
2sa
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Snel bladerdeeg
1sa 20 dk
Soezendeeg
2sa