Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g boter, in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 100 g pure chocolade, in stukken gesneden
- 2 eieren
- 200 g suiker
- 300 g meel
- 1 snuifje zout
- 300 g melk
- 2 tl bakpoeder (10 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.5 g