Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g suiker
- 200 g ongezouten boter, chilled, cut in pieces
- 370 g bloem
- 1 ei
- 1 snuifje zout
-
1 ½
tl vanillesuiker, homemade
lub 1 tl natuurlijk vanille-extract
- Wartości odżywcze
- na 18 stuks
- Kalorie
- 13710 kJ / 3277 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 376 g
- Tłuszcz
- 175 g
- Błonnik
- 10.2 g
Alternatywne przepisy
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Mini monsters
1h 25min
Brownies
50min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Frangipanetaart
1h 25min
Suikerpasta
Keine Bewertungen
Koekjes met chocoladechips
50min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Boterkoekjes
50min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Muffins met chocoladechips
1h
Kruimeldeeg
5 min