Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bodem
- boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 120 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
-
250
g gewone koekjes
lub 250 g tarwekoekjes - 30 g bruine suiker
Vulling
- 750 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 220 g suiker
-
1 ½
tl huisgemaakte vanillesuiker
lub 1 ½ tl natuurlijk vanille-extract - 3 eieren
- 1 eierdooier
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 3263 kJ / 780 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Citroencake
2 godz.
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Brak ocen
Buikmannetjes
1 godz. 30 min
Chocoladecake
40 min
Yoghurtcake
1h 40min
Veenbes & rode biet koekjes
Brak ocen
Indiase groentencurry
50 min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Marmercake
2 godz.