Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bodem
- boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 120 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
-
250
g gewone koekjes
lub 250 g tarwekoekjes - 30 g bruine suiker
Vulling
- 750 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 220 g suiker
-
1 ½
tl huisgemaakte vanillesuiker
lub 1 ½ tl natuurlijk vanille-extract - 3 eieren
- 1 eierdooier
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 3263 kJ / 780 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Citroencake
2 godz.
Marmercake
2 godz.
Appel en citroen krans
50 min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen