Urządzenia i Akcesoria
Taart met karamel en vanille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 stuks
Składniki
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
22.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dagelijks en creatief
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Banketbakkersroom
15 min
Cheesecake (gebakken)
7 godz. 20 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Brak ocen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Basis karamel
25 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Citroencake
2 godz.
Appelcake
1 godz.