Urządzenia i Akcesoria
Vin chaud alsacien (Vino caliente de Alsacia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
15 raciones
Składniki
-
1 limón
-
2 naranjas
-
1500 g de vino tinto joven
-
250 g de azúcar
-
50 g de azúcar vainillado
-
2 palos de canela
-
4 anises estrellados
-
4 de clavos enteros
-
1 pellizco de nuez moscada molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
0.49 g
Kalorie
944 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
0.05 g
Błonnik
0.58 g
Węglowodany
22.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piña colada
5 min
Tiramisú martini
1 godz.
Mojito blanca Navidad
10 min
Coctel de chile habanero y mango
10 min
Coctel de chile serrano y maracuyá
10 min
Café helado con cardamomo
1 godz. 10 min
Mochaccino deslactosado
15 min
Tarta de guayaba y chile habanero
1 godz.
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 min
Cerveza de jengibre
25 godz. 30 min
Sorbete de mojito
5 min
Masala chai (té chai)
20 min