Wersje kompatybilne
Vin chaud alsacien (Vino caliente de Alsacia)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limón
- 2 naranjas
- 1500 g de vino tinto joven
- 250 g de azúcar
- 50 g de azúcar vainillado
- 2 palos de canela
- 4 anises estrellados
- 4 clavos
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 944 kJ / 154 kcal
- Białko
- 0.49 g
- Węglowodany
- 22.05 g
- Tłuszcz
- 0.05 g
- Błonnik
- 0.58 g
Alternatywne przepisy
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 Min
Masala chai (té chai)
20min
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Cerveza de jengibre
25h 30min
Horchata de pepita de melón
10p
Nieve de ate de membrillo
10p
Blue Hawaii
5p
Latte de rosas y jamaica TM6
10p
Salsa de arándano
20min
Espumoso de jamaica
25 Min
Horchata de semillas de melón
5p
Agua de jamaica y anís
15p