Urządzenia i Akcesoria
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid150 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
celeriac cut into pieces140 g
-
onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil20 g
-
pork sausage, smoked (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)100 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2 cm)250 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces (2 cm)200 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
allspice berries3
-
dried bay leaves2
-
ham smoked, cut into pieces (1 cm)100 g
-
tomato paste60 g
-
mushroom, in oil cut into pieces100 g
-
pitted green olives cut into halves35 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream to serve6 tbsp
-
lemon to serve6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1134.9 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1312.3 kJ /
313.6 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Country-style chicken liver fritters
35 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Tuna dip
15 min