Urządzenia i Akcesoria
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid150 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
celeriac cut into pieces140 g
-
onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil20 g
-
pork sausage, smoked (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)100 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2 cm)250 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces (2 cm)200 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
allspice berries3
-
dried bay leaves2
-
ham smoked, cut into pieces (1 cm)100 g
-
tomato paste60 g
-
mushroom, in oil cut into pieces100 g
-
pitted green olives cut into halves35 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream to serve6 tbsp
-
lemon to serve6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1134.9 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1312.3 kJ /
313.6 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Ukrainian borscht
35 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Borscht
50 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Goulash soup
2 godz. 35 min